Comença el PFI d’Auxiliar de vivers i jardins del curs 2021-2022

La formació, dirigida a un total de 17 alumnes, és una mostra més del compromís que l’Ajuntament de Barberà del Vallés té amb i cap els i les joves del municipi, que vetlla per ajudar-los a definir el seu projecte personal i professional.

Un any més comença la formació de PFI – Programes de Formació i Inserció en l’especialitat “d’Auxiliar de vivers i jardins”, destinada a joves del Centre Noves Oportunitats Maresme-Vallès (Fundació Intermedia - Fundació Main) i impartida per la Fundació Barberà Promoció. El 27 de setembre, un total de 17 joves, han iniciat els citats estudis que tindran una duració de 1.000 hores i finalitzarà el 22 de juny.

Igual que en l’edició anterior, el curs s’imparteix en la modalitat presencial, tot seguint i complint amb els estrictes protocols contra la Covid-19.

L’alumnat ha iniciat una primera fase prèvia a l’inici del PFI, d’orientació formativa, laboral i vital de la mà de la tècnica referent del grup del CNO Maresme-Vallès, finalitzant-la amb una sortida de cohesió social al Làser Tag. La tècnica, juntament amb el tutor del PFI, els acompanyarà donant-los suport i orientació fins al final del curs.

Al llarg del curs els i les alumnes rebran una formació professionalitzadora que culminarà amb 180h de pràctiques en empreses reals del sector, per a dur a terme i treballar in situ tot l’après durant l’any.

Foto grupal d'inici de curs

Primer dia de classes, treballant en petits grups de discussió

Els Programes de Formació i Inserció tenen una durada de 1.000 hores i té com a objectiu facilitar la inserció formativa i laboral d’aquest alumnat. Aquesta formació està autoritzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i estat cofinançada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC), amb finançament del Fons Social Europeu dins el Programa Noves Oportunitats, per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia