Comença el curs de preparació per a l’accés als cicles formatius de grau mitjà impartit per Barberà Promoció

 

  • Per 5è any consecutiu l’ajuntament de Barberà del Vallès, a través de la Fundació Barberà Promoció, vetlla per oferir als i les joves del municipi la possibilitat de seguir formant-se en estudis reglats per mitjà de la preparació de la prova d’accés de grau mitjà (PACFGM).

Aquesta setmana ha començat el curs dirigit a joves que té com a principal objectiu formar i acompanyar als i les alumnes en la millora dels seus hàbits d’estudi per a superar a principis de maig la prova d’accés a cicles formatius de grau mitjà.

Aquest projecte té un caràcter obert i flexible on l’alumnat compta amb l’ajuda i el suport d’un equip docent que s’adapta al seu propi ritme d’aprenentatge, donant resposta a les necessitats que li vagin sorgint al llarg del seu procés formatiu i maduratiu.

Enguany, hi haurà dos grups de joves, un de matí i un de tarda.  El grup de tarda estarà conformat per alumnat derivat dels 4 instituts de Barberà del Vallès (Bitàcola, Can Planes, La Romànica i Can Llobet).

El grup durant la seva primera classe del curs

Aquest projecte està finançat per l’Àrea d'Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona en el marc del recurs Noves oportunitats educatives 4.10: Programa de Transicions Educatives que té l’objectiu d’ampliar les garanties de permanència i retorn al sistema educatiu i facilitar trajectòries personals i professionals exitoses.

Per a més informació, pots trucar al telèfon 937 192 837 i demanar per l’Àrea Escola Treball o contactar amb esther.fernandez@barberapromocio.cat.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia