Comença el Certificat de Professionalitat “Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes”

 

Un total de 17 persones, 15 amb itinerari complet i 2 amb itinerari parcial, han començat la darrera formació “Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes” impartida a Barberà Promoció.

El curs, de 510h de duració, va adreçat prioritàriament a persones en situació d’atur i que tinguin interès i predisposició per treballar en el sector agrari.

Dins del programa que s’impartirà, l’alumnat aprendrà sobre la instal·lació, manteniment i millora de jardins i zones verdes (medis de conreu, elements vegetals i no vegetals) i sobre control fitosanitari (estat sanitari de les plantes, sòl, mètodes de control, etc).  A més a més, els i les alumnes obtindran una formació complementària d’inserció laboral, sensibilització mediambiental o prevenció de riscos, entre d’altres, i realitzaran 80h de pràctiques professionals no laborals.

Si desitges estar informat de l’oferta formativa que oferim, pots consultar la nostra pàgina web https://www.barberapromocio.cat/ca/persones/oferta-formativa o contactar amb nosaltres a:

FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ-Àrea Formació

formacio@barberapromocio.cat – 937192837 (extensió 731) - 662306288

Categories: 

Comparteix aquesta notícia