CLOENDA DEL CURS MONITORS/ES DE LLEURE-ESPECIALITZACIÓ VETLLADOR/A 2022

El dilluns 17 d’octubre es va celebrar l’Acte de cloenda del curs de Monitors/es d’activitats de lleure infantil i juvenil-especialització en suport a la inclusió social: vetllador/a (promoció 2022), on es van fer entrega dels diplomes. Van assistir a l’acte l’Alcalde de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, Xavier Garcés, la Regidora de Desenvolupament Econòmic, Mònica Sempere,  i el Regidor d’Educació, Daniel González.

L’acte va iniciar-se amb les paraules de la Regidora de Desenvolupament Econòmic que va felicitar a l’alumnat pels resultats aconseguits.

Es va continuar fent una valoració del curs, primerament per part de Barberà Promoció, que va posar en relleu la  repercussió que té aquest curs al municipi per dues raons:

  • L’alt nivell d’inserció laboral: un 66,67% de l’alumnat ha tingut o té ja la seva primera experiència laboral
  • Personal qualificat: Per posar a l’abast de les empreses de serveis de menjador dels  centres educatius del municipi

També es va posar accent a l’esforç realitzat per l’alumnat per aconseguir titular-se i se les va animar a continuar aquest ritme de formació i treball, necessaris per trobar al seu lloc al món laboral. Aquest curs, subvencionat per l’Ajuntament de Barberà del Vallès, amb data d’inici el 04-03-22 i data de finalització el 25-07-22, ha facilitat una evolució integral de les persones participants, amb aquesta  formació no només han aprés un ofici sinó que també han viscut transformació personal i laboral. Han canviat la seva manera d’entendre l’educació i la seva manera de relacionar-se amb infants.

Seguidament, l’alumna Rosario Valenzuela Plaza va fer la seva valoració del curs posant accent en com li ha servit per poder canviar del sector turisme al del lleure millorant així la seva conciliació familiar, i va agrair el suport de les persones docents i de la tutora.

A continuació Júlia Matons, tutora del curs i representant d’Escola EFA, entitat de formació  del sector del lleure de l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure (ACELLEC), també va voler estar present donant el seu suport a l’alumnat i felicitant-les per la seva evolució positiva.

Després de repartir els diplomes,  l’alcalde  va posar fi a l’acte de cloenda felicitant a l’alumnat i recordant que tenen el suport de l’ajuntament en allò que necessitin respecte al seu itinerari formatiu-professional, mitjançant la Fundació Barberà Promoció.

Enhorabona a totes les persones formades!

 

Si desitges estar informat/da de l’oferta formativa de la Fundació Barberà Promoció pots consultar la nostra pàgina web https://www.barberapromocio.cat/ca/persones/oferta-formativa o contactar amb nosaltres a:

FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ-Àrea Ocupació-Formació-Emprenedoria formacio@barberapromocio.cat – 937192837 (extensió 713) - 662306288

Categories: 

Comparteix aquesta notícia