Cloenda del curs Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes

L’acte de cloenda del curs Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes va comptar amb la presència de la 2a Tinenta d’Alcaldia de Barberà del Vallès, Mònica Sempere, que va voler acompanyar els i les joves en aquest acte per tal d’animar-los a continuar el seu camí a nivell formatiu i professional i felicitar-los pel treball fet durant el curs.  També els va agrair totes les actuacions de jardineria realitzades en el municipi de Barberà del Vallès, a partir dels projectes “Cultiva’t” i “Manteniment del Parc Europa”.

En aquest acte es van lliurar els diplomes a l’alumnat juntament amb un àlbum de fotos que recull totes les accions que han realitzat al llarg del curs.

Aquesta formació es va iniciar a l’abril i ha finalitzat al setembre i ha tingut una durada de 490 hores, de les que 80 hores s’han realitzat en una empresa de pràctiques.

Des de la Fundació Barberà Promoció i l’Ajuntament de Barberà del Vallès, volem agrair la col·laboració de les següents empreses: Parcs i Jardins de Catalunya, SL; Talher, SA; i, Jardinet, SCCL.

Aquesta formació està finançada per la UTE formada per Fundació Intermèdia i Fundació Main i el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), en el marc del programa Noves Oportunitats.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia