Barberà Promoció realitza un “Simulacre” de la prova d’accés als cicles formatius de grau mitjà

El passat 13 d’abril l’alumnat del Curs de Preparació per a la prova d’accés a grau mitjà va realitzar un simulacre de la prova d’accés als cicles formatius de grau mitjà.

 

Aquest simulacre consisteix en realitzar els exàmens dels que consta aquesta prova amb l’objectiu que l’alumnat s’autoavaluï i es prepari per a la prova que realitzaran el proper 5 de maig. Aquests exàmens son proves que han sortit en convocatòries d’anys anteriors i, per tant, permeten a l’alumnat visualitzar com s’estructuren, quins continguts tenen i quins són els seus criteris d’avaluació.

 

Cal destacar que aquesta prova s’ha fet respectant les mesures d’higiene i prevenció per evitar la propagació del virus COVID19 com l’ús de mascareta i ús de gel hidroalcohòlic, distància de 1,5 metres, ventilació i grup bombolla.

 

El projecte en el que està emmarcada aquesta activitat, està finançat per l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la  Diputació de Barcelona.

 

Per a més informació, pots trucar al telèfon 937 192 837 i demanar per l’Àrea Escola Treball o contactar amb hector.perez@barberapromocio.cat.

 

 

 

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia