Barberà Promoció realitza un “simulacre” de la prova d’accés als cicles formatius de grau mijtà

El passat 2 d’abril l’alumnat del Curs de Preparació per a la prova d’accés a grau mitjà, conjuntament amb l’alumnat del PFI d’Auxiliar de vivers i jardins que es presenten a dita prova, va realitzar un simulacre de la prova d’accés als cicles formatius de grau mitjà.

Aquest simulacre consisteix en realitzar els exàmens dels que consta aquesta prova amb l’objectiu que l’alumnat s’autoavaluï i es prepari per a la prova que realitzaran el proper 8 de maig. Aquests exàmens son proves que han sortit en convocatòries d’anys anteriors i, per tant, permeten a l’alumnat visualitzar com s’estructuren, quins continguts tenen i quins són els seus criteris d’avaluació.

El projecte en el que està emmarcada aquesta activitat, està finançat per l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la  Diputació de Barcelona,  dins del Programa complementari de Transicions Educatives que té l’objectiu d’ampliar les garanties de permanència i retorn al sistema educatiu i facilitar trajectòries personals i professionals exitoses.

Per a més informació, pots trucar al telèfon 937 192 837 i demanar per l’Àrea Escola Treball o contactar amb hector.perez@barberapromocio.cat

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia