Barberà Promoció continua donant suport a les transicions educatives

 

Malgrat l’estat d’alarma produïda pel Covid-19, la Fundació Barberà Promoció continua estant al costat dels i de les joves del municipi.

 

Les actuacions realitzades, pel que fa les transicions educatives dels i de les joves del municipi, han estat:

  • 24 inscripcions, de manera virtual, a les proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà realitzades entre el 13 i 21 de maig. Aquesta prova, que es realitzarà al Institut La Romànica, tindrà lloc el proper 25 de juny.

Destacar que des de Barberà Promoció s’ha finançat la taxa corresponent als drets d’examen.

  • 26 preinscripcions, de manera presencial, als cicles formatius de grau mitjà realitzades entre el 2 i el 8 de juny.  Destacar que a partir del mes de juliol, des de Barberà Promoció es donarà suport a aquest alumnat en la tramitació i gestió de beques per impulsar l’èxit educatiu de l’alumnat.

 

Aquestes actuacions estan emmarcades en un projecte finançat per l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la  Diputació de Barcelona emmarcat dins del Programa complementari de Transicions Educatives que té l’objectiu d’ampliar les garanties de permanència i retorn al sistema educatiu i facilitar trajectòries personals i professionals exitoses.

 

 

Comparteix aquesta notícia