Barberà del Vallès ja disposa de la xarxa WIFI pública gratuïta «WIFI4EU» a diversos espais públics i equipaments municipals

L’Ajuntament de Barberà del Vallès és un dels 44 municipis catalans beneficiaris de la subvenció Wifi4EU, per millorar la cobertura de wifi pública a la ciutat.

 

L’objectiu de la iniciativa WIFI4EU es proporcionar en tota la Unió Europea (UE) accés a Internet de qualitat mitjançant punts d’accés WIFI gratuïts ubicats en parcs, edificis públics i equipaments municipals. Amb aquesta acció, es vol facilitar l’accés a les comunicacions i potenciar la igualtat d’oportunitats en aquest àmbit.

Inicialment, es podrà disposar de la nova connectivitat als següents espais i equipaments:

  • A l’Oficina d’Atenció Ciutadana, Sala de Plens i altres zones de l’edifici consistorial.
  • Plaça de la Vila
  • Plaça Cooperativa
  • Diferents zones del Casal de Cultura, com són les aules de l’Escola Municipal de Música, les oficines i sala d’espera situades a la planta baixa, la zona d’espera de la planta tercera, la zona on està ubicat “El Forat”, i l’Auditori Maria Feliu
  • A la Torre d’en Gorgs, a la Sala Celler, al pati interior i zones d'aules i tallers de formació.

Està prevista la instal·lació de més punts d’accés WIFI4EU en altres punts de la ciutat. La intenció de l’Ajuntament és anar ampliant el nombre d’espais connectats a mesura que sigui possible.

Aquests espais s’identificaran amb el nom del projecte (WIFI4EU).

En el moment que sigui plenament operatiu, WIFI4EU substituirà al sistema actual WIFREE.

S’habilitarà el compte de correu electrònic «wifi4eu@bdv.cat» com a mecanisme per poder fer arribar a l’Ajuntament les incidències que puguin aparèixer en el servei.

Per saber com accedir a la xarxa WIFI4EU fes click a la infografia del costat.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia