Barberà del Vallès aposta pel Treball, Talent i Tecnologia: Suma’t a la Transformació Digital

El passat dia 18 d’octubre es va presentar el Projecte “Suma’t a la Transformació Digital”, un projecte subvencionat per la Diputació de Barcelona en el marc de la convocatòria Treball, Talent i Tecnologia, que impulsa l’acompanyament a la transició digital de persones, empreses i institucions cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu, solidari e igualitari.

L’acte de presentació del projecte es va dur a terme al Centre de Negocis Nodus Barberà i va comptar amb la presència d’Eva Menor Cantador, diputada presidenta de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona i  Xavier Garcés Trillo, alcalde de l’Ajuntament de Barberà del Vallès i Mònica Sempere Creus, Tinenta alcalde de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

El projecte va adreçat a empreses relacionades amb la Cadena de Valor de d’Alimentació i el Packaging i a persones en recerca de feina i persones en actiu que cerquin una millora laborals i que estiguin interessades en aquesta Cadena de Valor

Hem apostat per aquesta iniciativa,  essent el  seu principal objectiu la promoció el treball digne i de qualitat, la millora competencial del talent local i el creixement sostenible de les empreses del territori a través de la tecnologia.

Durant la jornada es va comptar amb la col·laboració del Cluster del Packaging que van ser els encarregats de presentar els resultats de l’anàlisi de les dades treballades amb les empreses de la cadena de Valor d’Alimentació i packaging del municipi de Barberà del Vallès.

Per part de la coordinadora de l’àrea d’Ocupació, Formació i Emprenedoria de la Fundació Barberà Promoció, Marga Garcia es va fer la presentació dels recursos econòmics  que les empreses podran trobar disponibles a la nostra pàgina web “Suma’t a la transformació digital”.

També es van oferir itineraris formatius per a treballar les competències digitals de les persones, en concret es va presentar la plataforma de formació on-line Aula Mentor, de la que Barberà Promoció es entitat gestora.

La jornada va continuar donant pas a dues empreses que formen part de la cadena de valor d’alimentació i packaging, ATP Engineering & Packaging S.L. i Embotits Artesans Grau Vila S.L  que ens van fer partícips dels seus reptes pel que fa a la digitalització.

Cal remarcar que les empreses participants  al workshop , van tenir una gran implicació que va permetre debatre plegades un pla d’actuació en base a les necessitats detectades i planificar d’una manera ordenada els recursos que afavoreixin la transformació digital de les persones i les empreses.

Per a mes informació del programa pots contactar amb : elena.marquez@barberapromocio.cat

Categories: 

Comparteix aquesta notícia