Arriba la mobilitat sostenible i elèctrica a la Fundació Barberà Promoció de la mà de l’AMB

 

  • L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l’entitat de Barberà del Vallès firmen la cessió de 3 bicicletes elèctriques per sumar-se a la lluita contra la contaminació atmosfèrica i la defensa de la sostenibilitat.

Que vivim la pitjor crisi climàtica de tots els temps és una realitat; que la societat s’ha de conscienciar i començar a fer petits, però significatius canvis en la seva vida quotidiana és ja una obligació.

Des de l’Àrea de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona  (AMB) porten promovent des de fa temps l’ús de vehicles o sistemes elèctrics, que ajudin a frenar les emissions de fums contaminants i intentar baixar així els alarmants nivells de contaminació amb els que convivim.

És per això, que amb la voluntat de sumar-nos al canvi, la Fundació Barberà Promoció ha sol·licitat la cessió de 3 bicicletes elèctriques perquè part dels seus treballadors/es puguin fer els desplaçaments a la feina amb aquest mitjà, reduint així la intensitat del trànsit i la contaminació atmosfèrica, i podent finalment assolir la sostenibilitat de la mobilitat obligada als centres de treball.

 

Si ets una empresa i també estàs interessat en el programa 'Biciempresa' no ho dubtis més i sol·licita-ho al següent enllaç:

https://www.amb.cat/web/amb/seu-electronica/tramits/detall/-/tramit/6482891/11696

La convocatòria encara està oberta, ​ passa't a la mobilitat sostenible!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia