Arrenquen les XVII jornades COB organitzades per Barberà Promoció

Una nova edició de les jornades de Coneixements d'Ocupació per al jovent de Barberà (COB) està a punt de celebrar-se. Aquest recurs, dirigit als més de 300 alumnes de 3er d’ESO dels 3 instituts públics del municipi, és una eina d'orientació professional pensada per a facilitar la tria dels estudis postobligatoris.

Durant 3 dies, l’alumnat realitzarà un "tastet d'oficis" que els servirà per a dur a terme tallers pràctics en diferents ocupacions i obtenir orientació per a descobrir els seus interessos professionals. Dividits en un total de 8 tallers, els i les joves tindran l’oportunitat de “treballar” per unes hores com a veritables professionals en algunes de les àrees amb més demanda i sortida professional del panorama laboral actual.

Sectors com el sanitari o l’agrari, el món de la robòtica, la química, la imatge personal o els serveis socioculturals i a la comunitat; fins i tot podran dur a terme activitats físiques i esportives o descobrir com es treballa en imatge i so, entre d’altres.

A més, aquest any s’oferirà un taller d’emprenedoria “Les oportunitats són al teu voltant” que es realitzarà en format webinar, serà voluntari i es realitzarà fora d’horari lectiu.  Els formadors, ambdós tècnics de Barberà Promoció, seran Pol Florenza i Carlos Alonso.

 

 

Per apuntar-se l’alumnat ho haurà de fer a través d’aquests enllaços:

 Institut Can Planas - 10 de maig

Institut Bitàcola - 31 de maig

Institut La Romànica - 14 de juny

 

L’objectiu de la trobada COB és oferir un petit ajut orientatiu als i les joves que estan a punt de fer el salt als estudis postobligatoris, i tinguin eines i recursos per a enfrontar-se al món laboral en un futur no molt llunyà.  Des de la Fundació Barberà Promoció es treballa perquè tot l’alumnat tingui al seu abast el màxim d’informació i assessorament possible, i fer-los un camí més planer cap a l’elecció de la seva carrera professional.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia