Apunta’t a les activitats d’aquest primer trimestre de l’Escola CEP

Des de l’Escola CEP de la Fundació Barberà Promoció volem convidar-vos a participar en les activitats que hem programat per aquest primer trimestre de l’any. L’objectiu és que us ajudin a encarar els reptes laborals, alhora que us oferiran l’oportunitat de conèixer els diferents recursos del municipi, relacionar-vos amb altres persones i fer xarxa.

D’aquí el nom de l’escola CEP, que resumeixen les seves sigles: Escola per al Cultiu i l’Empoderament Professional i Personal.

Podeu consultar el calendari d’activitats fins al mes de març clicant aquí. Els 4 blocs de treball de l’escola són el d’Orientació Sociolaboral, el d’Arts i Oficis, el de Jardineria i Horta i el de Creixem fent comunitat.

Per anar fent boca, us expliquem que alguns dels tallers programats són: de competències transversals, de xarxa de contactes per trobar feina, de com fer una entrevista i com encarar un procés de selecció, de tècniques de teatre per millorar la comunicació i les habilitats personals en els processos de selecció i en general, de tastet d’ocupacions, perquè descobriu els vostres interessos professionals i perquè us ajudi en la cerca de feina, etc.

Així mateix, hem preparat altres tallers perquè us pugueu activar: d’horta i jardineria; de restauració de mobles, superfícies i tancaments; i de reparació d’ordinadors, d’entre d’altres.

A més a més, organitzarem sortides a llocs d’interès, a través de les quals tindreu l’oportunitat de conèixer directament els recursos que us ofereix Barberà del Vallès i fer xarxa!

Us animem a consultar totes les activitats d’aquests 3 primers mesos del 2020 i a participar-hi!

Si necessiteu més informació, podeu trucar-nos al 93 719 28 37 (a l’extensió 712) o enviar-nos un correu electrònic a orientacio@barberapromocio.cat

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia