Activitats pràctiques de l’alumnat dels cursos de formació ocupacional subvencionada vigilant de seguretat i especialista en neteja-manipulacio de aliments-operador de carretons 2018

Les pràctiques formatives són un aspecte clau en l’assoliment de les competències tècnic-professionals de l’alumnat de la formació ocupacional subvencionada, doncs els dóna l’oportunitat de posar a la pràctica els coneixements assolits a l’aula. Una bona mostra són les pràctiques formatives que es realitzen i, a més  l’alumnat dóna un servei al municipi.

L’alumnat de la Formació  de Vigilant de Seguretat 2018 i Especialista de Neteja-Manipulació d’aliments-Operador de Carretons ha realitzat diverses activitats pràctiques. Destaquem les següents, implementades a diverses instal·lacions:

  • Del curs Vigilant de seguretat: sortides formatives pràctiques a la Galeria de Tir (Igualada) i al Complex Esportiu Serrahima (Barcelona):  els dies 13,19, 22-11-18, duent a terme pràctiques de tir,  preparació física i defensa personal respectivament.
  •  Del curs Especialista en neteja-Manipulació d’aliments-Operador de carretons:
    • Magatzem de Sabemsa (Barberà del Vallès): Pràctiques amb carretó frontal i transpaleta elèctrica els dies 09,16, 23 i 30-11-18.
    • Fundació Barbera Promoció: tasques pràctiques de neteja a les aules i tallers els dies 19, 20, i 21-11-18 Amb la col·laboració en l’organització i execució de les pràctiques per part del Servei de Neteja de Sabemsa. Aquestes pràctiques també han col·laborat en la neteja del Taller d’Arts i Oficis de l’ Escola CEP que s’està habilitant en l’antic taller de mecànica. En relació, també agraïr l’ajuda de la Brigada d’Obres de Serveis Territorials per traslladar una taula gran que servirà per fer-hi tallers de restauració de mobles i superfícies.
    • Sinergia: tasques pràctiques de neteja (ús de maquinària específica) el dia 22-11-18.

 

MÉS INFORMACIÓ I/O INSCRIPCIONS: FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ

C/ De la Torre d’en Gorgs, 40 - Barberà del Vallès - Telf: 937192837- ext. 741  formacio@barberapromocio.cat

Categories: 

Comparteix aquesta notícia