Activitats de l’Escola CEP fins aquest juliol i a partir de setembre

Des de gener de 2018 més de 90 persones han participat a tallers d’orientació sociolaboral que van des d’aprendre a preparar una entrevista de treball, fins a la gestió emocional, passant per un espai de conversa en català o sessions d’iniciació al món digital, entre d’altres.

També s’han realitzat Tallers d’Horta, Taller musical per la millora de l’ocupabilitat i activitats per potenciar la cohesió social i conèixer recursos del municipi com: Caminades per conèixer l’entorn natural de Barberà; Visites a l’Oficina del SOC,  al Centre de Formació d’Adults de Barberà i al CNL.


A partir de setembre l’Escola CEP oferirà un calendari trimestral ple d’activitats per la millora de l’ocupabilitat i activació prelaboral, adreçades a persones aturades o que volen millorar la seva situació laboral.

Però tot i les vacances, l’Escola CEP no atura totalment la seva activitat, ja que l’Hort de la Torre d’en Gorgs, com des de fa ja 3 anys, en el mes d’agost rep la visita dels infants del Casal d’Agost, realitzat a l’Escola Marta Mata, i són acollits per persones participants al Taller d’Horta CEP 5 de l’Escola CEP.

L’Escola CEP és una iniciativa innovadora del Servei d’Orientació Sociolaboral i Dinamització Comunitària de la Fundació Barberà Promoció  que ofereix un conjunt d’activitats per la millora de l’ocupabilitat des de 4 àmbits: Horta, Arts i Oficis, Orientació Sociolaboral i Creixem fent Comunitat.

Un espai d’aprenentatge col·lectiu i participació, on el creixement personal i el sentiment de pertinença a la comunitat són objectius fonamentals, i on s’acompanya a la persona en el seu procés d’inserció sociolaboral des d’una perspectiva integral, més enllà de les eines més habituals en la recerca de feina.

De cara als propers mesos l’Escola CEP vol ampliar el seu camp d’acció als interessos expressats per les persones que hi participen i també obrir-se a la participació d’entitats i empreses del municipi.

Si hi vols participar posa’t en contacte !!

Cr. Torre d’En Gorgs, 40 08210 Barberà del Vallès

Servei Orientació sociolaboral i Dinamització Comunitària

T. 937192837 Ext. 712

orientacio@barberapromocio.cat

 

L’Escola CEP està subvencionada per l’Ajuntament de Barberà del Vallès, la Fundació Barberà Promoció, el projecte Hort de la Torre d’En Gorgs - Mesura Activa de Inserció - de la Diputació de Barcelona, el programa UBICAT de la Servei d’Ocupació de Catalunya i el programa SLOASI del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. 

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia