Acte d’inauguració del projecte Fem La Cuina de la Torre

 

L’alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés, i la regidora de Promoció Econòmica, Mònica Sempere, han visitat les instal·lacions de Barberà Promoció per inaugurar el Projecte d’ApS ‘Fem La Cuina de la Torre’.

Com bé vam explicar en aquest post anterior, els protagonistes de dos tallers de l’Escola CEP (el tastet d'ocupacions - realitzat amb Sabemsa el desembre del 2019- i el Taller de mobles, un dels tallers d'activació per la millora de l'ocupabilitat que s'ha realitzat durant el 2020) van equipar, a finals del 2020, una aula de la Torre d’En Gorgs com a espai de cuina, amb condicions homologades, per poder-hi dur a terme diferents activitats.

Avui, tot l’esforç que van realitzar els participants s’ha vist compensat a l’acte d’inauguració d’aquest projecte d’ApS (aprenentatge-servei) on han assistit l’alcalde de Barberà, Xavier Garcés, i la regidora de Promoció Econòmica, Mònica Sempere. El Sr. Garcés ha volgut agraïr als protagonistes dels tallers el ‘llegat que ens han deixat a les instal·lacions de Barberà Promoció i que d’ara endavant, podran utilitzar tots els usuaris i ciutadans del municipi que vinguin a aquest espai públic del qual disposem’. A més, ha reforçat la idea de ciutat educadora, on l’empoderament i el treball en xarxa, són objectius principals pels quals s’està treballant de valent.

Xavier Garcés durant el discurs d'inauguració

Mònica Sempere ha estat l’encarregada de fer el tall de cinta per donar per inaugurat l’espai de cuina, i ha dedicat unes paraules als presents, felicitant-los especialment per la feina que han fet duent a terme el projecte.

Mònica Sempere fent el tall de la cinta i visitant, posteriorment, la cuina.

Durant la trobada s'ha realitzat una petita dinàmica en què s'han recollit les diferents paraules del que ha significat per cada persona la participació en aquest projecte, per construir així un photocall col·lectiu; també s’ha fet entrega de diplomes tot destacant, al mateix document, les competències transversals que les persones han desenvolupat i aportat al llarg del projecte.

Foto del grup que ha fet possible la creació de l'espai de cuina.

 

 

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia