Acte de cloenda del projecte Orientagraden 2021-22

Acaba un nou curs i amb ell finalitza Orientagarden, un projecte impartit des de Barberà Promoció que va adreçat als i les alumnes de secundària dels instituts de Barberà del Vallès: Bitàcola, Can Planas, La Romànica i l’Institut Escola Can Llobet.

El projecte, una clara aposta de l’ajuntament de Barberà i la Diputació de Barcelona per empoderar als i les joves i reduir l’absentisme escolar de l’alumnat, es basa en ensenyar i dotar d’eines al jovent per tal de mantenir i millorar els espais exteriors; patis i jardins, dels seus centres educatius, aprenent a treballar en equip i acomplint tots els objectius marcats al llarg del curs.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde del municipi, en Xavier Garcés, i la regidora de Promoció Econòmica, Mònica Sempere, qui ha aprofitat l’ocasió per felicitar i agrair als i les joves la feina feta durant el transcurs d’aquest mesos, així com tota la feina feta pel professorat i el fort compromís de la comunitat educativa.

L’alcalde també ha volgut encoratjar a l’alumnat animant-los a treballar “en el vostre projecte personal”, ara que ja han tingut l’oportunitat de saber que és treballar per un projecte de ciutat, i els ha convidat “a seguir comptant amb la Fundació Barberà Promoció, el servei municipal d’ocupació de l’ajuntament de Barbera del Vallès, per tot el que necessiteu al llarg del camí que us queda per davant”.

Per últim, voldríem mostrar aquest petit recull d’imatges del que ha estat el projecte Orientagarden aquest curs 2021-22.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia