Acte de cloenda del curs PFI 2021-22


El 22 de juny es va celebrar l’acte de graduació del Programa de Formació i Inserció – PFI d’Auxiliar de vivers i jardins a la Torre d’En Gorgs.

Finalitza així un nou curs on un total de 14 de 19 alumnes ha aconseguit acabar el curs, graduar-se i obtenir el certificat de professional de nivell 1 en l’especialitat d’Auxiliar de vivers i jardins.

Però això no acaba aquí. L’objectiu principal d’aquestes formacions és aconseguir que l’alumnat tingui una continuïtat formativa en l’àmbit reglat, i les xifres d’aquesta fita són molt destacables: 11 dels i les joves iniciaran cicles formatius de grau mitjà i 2 s’han inserit laboralment al acabar el curs. Uns resultats que animen a l’ajuntament a seguir treballant en aquesta línia.

A l’acte de cloenda hi va assistir l’alcalde de Barberà del Vallès, en Xavier Garcés, els regidors de Promoció Econòmica i Educació, Mònica Sempere Creus i Daniel González, respectivament, qui van felicitar a l’alumnat per haver aconseguir superar aquest any ple de reptes d’una manera tan satisfactòria, amb esforç i treballant en equip des del primer moment. També van animar a l’alumnat a mantenir aquest vincle amb Barberà, i finalment, van participar en el lliurement de diplomes.

Al llarg de l’any l’alumnat ha pogut fer diversos projectes que han contribuït a la millora del municipi de Barberà del Vallès; han participat en la decoració de les balconades de l’ajuntament per Nadal i Carnestoltes, han gaudit del projecte “Creixem entre plantes” en col·laboració amb les llars d’infants municipals i fins i tot, han quedat finalistes dels Premis Noves & Nous Professionals amb el projecte de Difusió del Festival 0. Per culminar el curs, tot l’alumnat ha realitzat una estada de 180h de pràctiques formatives en empreses del sector, i des de Barberà Promoció aprofitem per agrair enormement la confiança depositada en els/les joves i tot el que els han ensenyat en aquest temps.

 

Els Programes de Formació i Inserció tenen una durada de 1.000 hores i té com a objectiu facilitar la inserció formativa i laboral d’aquest alumnat. Aquesta formació està autoritzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i ha estat cofinançada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC), amb finançament del Fons Social Europeu dins el Programa Noves Oportunitats, per la Diputació de Barcelona i l’ajuntament de Barberà del Vallès.

 


Categories: 

Comparteix aquesta notícia