Acte commemoratiu del Dia Internacional de les Dones 2023 a la Fundació Barberà Promoció

El dia 06 de març la Fundació Barberà Promoció va celebrar a la Sala Celler de la Torre d'en Gorgs l'acte commemoratiu del Dia Internacional de les Dones 2023.  Va comptar amb la presència de Xavier Garcés Trillo, alcalde de Barberà del Vallès, Mònica Sempere Creus, Tinenta d’Alcaldia de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, Daniel Gonzalez Cabrera, Tinent d’Alcaldia de Drets Civils i Ciutadania de l’Ajuntament de Barberà del Vallès i les persones usuàries i treballadores de la Fundació Barberà Promoció

 L’acte va incloure la lectura del Manifest per part de treballadores de l’entitat així com diverses activitats participatives.

La primera d’elles va ser una presentació de dones rellevants de la història. La performance es va dur a terme per dones treballadores, alumnes i usuàries vinculades a serveis i programes de l’entitat. Cadascuna d’elles va pujar a l’escenari i va descriure els mèrits d’aquestes dones històriques. Al final totes es van quedar situades a l’escenari posant èmfasis en la necessitat de donar visibilitat el paper de les dones en les diferents àrees i sectors, així com també es va llegir una petita frase per homenatjar a totes les dones anònimes del nostre quotidià.

 

La segona activitat va ser la realització d’un mural col·laboratiu dividit en tres parts: drets adquirits, dones rellevants de la teva vida i reivindicacions. Cada apartat disposava de la seva plantilla per escriure o dibuixar.

Us convidem assistir i participar a les activitats que des de l’Ajuntament i entitats de Barberà del Vallès s’organitzen en el marc del Dia Internacional de les Dones 2023: consulta-les aquí.

 

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia