6 noves contractacions gràcies als darrers projectes de Treball i Formació de Barberà del Vallès

L’alcalde de Barberà, Xavier Garcés Trillo, van donar una càlida benvinguda als nous i noves professionals que s’han incorporat a l’entitat a inicis d’aquest mes de novembre.

Sis noves contractacions es formalitzen a l’Ajuntament de Barberà del Vallès, 5 de les quals en el marc del Projecte Treball i Formació finançat pel SOC de suport a la contractació de persones migrades que complexin els requisits per obtenir una autorització de residència temporal per circumstàncies excepcionals d'arrelament social, contribuint d'aquesta manera a la seva inserció sociolaboral. Els llocs de treball que ocupen aquestes persones són: una tècnica d’ocupació (prestant serveis a la Fundació Barberà Promoció), dos peons de jardineria (prestant serveis a l’Ajuntament de Barberà del Vallès) i tres auxiliars administratius (prestant serveis a diferents dependències municipals).

La ferma aposta de l’entitat per seguir generant ocupació a la ciutadania del municipi i rodalies, es fa visible gràcies a l’aplicació d’aquests nous projectes de Treball i Formació que han permès les noves incorporacions.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia