4 alumnes de la Fundació Barberà Promoció obtenen premi en el 33è Concurs literari Castell de Barberà

El passat dimecres, 17 de març, va tenir lloc, al Teatre Municipal Cooperativa, l'acte de lliurament de premis del 33è Concurs Literari Castell de Barberà de conte i narració, poesia i microrelats amb les mesures de seguretat pertinents per la Covid-19.

 

Quatre alumnes del PFI d’Auxiliar de vivers i jardins del curs 19-20 van ser guardonats amb el primer i segon premi de la categoria H (Conte i Narració breu) i amb el primer i segon premi de la categoria P (Poesia).

 

El concurs està organitzat per la Secció d’Educació, 1ª infància i família de l’Ajuntament de Barberà del Vallès amb la col·laboració dels diversos centres educatius del municipi. L’objectiu principal d’aquest certamen és fomentar el gust de llegir i escriure i afavorir l’ús de la llengua escrita com a mitjà d’expressió i comunicació i estimular la creació literària entre la ciutadania.

 

Enguany s’han presentat 1448 treballs, dels quals hi han hagut 45 premiats, provinents d’educació primària, secundària, tècnic professional i batxillerat, alumnat de formació de persones adultes, programes de formació i inserció, estudiants universitaris i de cicles formatius de grau superior de Barberà del Vallès.

 

L'acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés Trillo, i del primer tinent d'alcaldia d'Educació, 1a infància, família i formació continuada, Daniel González Cabrera, que van ser els encarregats de lliurar els premis a les persones guardonades d'aquest concurs literari.

 

Els Programes de Formació i Inserció tenen una durada de 1.000 hores i té com a objectius facilitar la inserció laboral d’aquest alumnat i, sobretot, la continuïtat al sistema educatiu reglat en el curs 2020-2021.

 

Aquesta formació està autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i està cofinançada per la Fundació Intermèdia i la Diputació de Barcelona.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia