35 persones comencen a treballar a l’Ajuntament de Barberà del Vallès gràcies als plans d’ocupació

35 persones han començat a treballar a l’Ajuntament de Barberà del Vallès en el marc dels plans d’ocupació de la Generalitat i als quals el consistori s’acull.

Treballaran en serveis municipals com el de manteniment i jardineria; com a conserges; auxiliars administratius; com a vetlladores, per acompanyar nens i nenes amb dificultats educatives especials les hores de l’escola;  com a agents cívics; a l’horta municipal; i en la dinamització del punt Òmnia, que es troba ubicat a la Fundació Barberà Promoció i on poden acudir persones que necessitin formar-se en les noves tecnologies.

L’ajuntament, a través d’aquests plans d’ocupació, vol  ajudar les persones perquè es puguin enfrontar millor als reptes de l’actual mercat de treball, alhora que pretén donar resposta a les diferents necessitats de la ciutadania.

Així, per exemple, el passat desembre van començar a treballar a les escoles públiques de Barberà del Vallès 10 vetlladores, en resposta a la demana de d’associacions de mares i pares d’alumnes i a les associacions de famílies d’alumnes, perquè infants amb necessitats educatives especials comptin amb el suport de professionals experts durant aquestes hores.

Aquests plans d’ocupació estan subvencionats per la Generalitat, estan cofinançats per l’Ajuntament de Barberà del Vallès i els gestiona la Fundació Barberà Promoció.

Alguns dels plans d’ocupació també contemplen que, dins l’horari laboral, les persones contractades puguin formar-se en aquells àmbits que millor els ajudaran a encarar els reptes professionals. Els contractes de treball varien dels 6 mesos a un any.

L’alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés, els ha volgut donar la benvinguda, i els ha desitjat el millor en aquesta nova etapa laboral.

Moltes felicitats per aquesta oportunitat laboral!

Categories: 

Comparteix aquesta notícia