314 alumnes dels instituts de Barberà participen a les jornades Coneixement Ocupacions Barberà – COB, organitzades per la Fundació Barberà Promoció

Els actes de cloenda ha comptat amb la presència de tot l’alumnat participant, els i les formadores de cada especialitat, un representant de l’empresa Chocolates Solé i l’Alcaldessa de la localitat, Sílvia Fuster

El 12 d’abril han finalitzat les jornades de Coneixement Ocupacions Barberà – COB, organitzades per la Fundació Barberà Promoció. Els actes de cloenda, celebrats a la Torre d’en Gorgs, s’han realitzat el 5 d’abril amb l’alumnat del Institut Bitàcola i Institut La Romànica i el 12 d’abril amb l’alumnat del Institut Can Planas i ha servit per fer una valoració personal dels diferents tallers, tant per part de l’alumnat participant en els tallers com pel personal tècnic que s’han encarregat de gestionar les jornades.

El personal tècnic responsable de l’esdeveniment s’ha encarregat de la presentació de l’acte i de donar les gràcies tant a l’alumnat participant com als i les formadores que han acompanyat a l’alumnat en els diferents tallers de tastet d’oficis. Posteriorment, l’Alcaldessa de Barberà, Sílvia Fuster, ha agraït a tothom l’esforç realitzat i ha instat al jovent barberenc a continuar formant-se.

Una persona representant de cada un dels 8 grups que han participat en el COB ha fet una valoració general, remarcant quins han estat els tallers més interessants per a ells i què es podria millorar de cara a futures edicions. L’alumat del PFI de la fundació s’ha encarregat de tancar els actes de cloenda, dedicant unes paraules a l’alumnat participant i agraint-li la seva predisposició en aquests dies d’activitats.

Durant els 3 dies de les jornades COB, 314 alumnes de 2on i 3er d’ESO de Barberà han tingut l’oportunitat de realitzar 8 tallers on han pogut fer tastets de diferents oficis i han rebut informació sobre formacions i professions de futur. Concretament, el jovent de la localitat ha participat en els següents tallers: activitats físiques i esportives; agrària; indústria 4.0; hoteleria i turisme; química; sanitat; serveis socioculturals i a la comunitat; serveis de protecció i seguretat; i impulsar un projecte laboral amb visió social -aquest últim amb assistència voluntària-.

Des de la Fundació Barberà Promoció volem agrair als formadors i formadores dels diferents tallers la feina realitzada, en especial a la Secció de Salut de l’Ajuntament de Barberà del Vallès i la Policia Local de Barberà i al cos de Mossos d’Esquadra per la seva participació sense ànim de lucre.

També destacar i agrair la col·laboració en aquestes jornades de l’empresa Chocolates Solé, ubicada en el municipi de Barberà del Vallès, per la seva donació de la matèria prima per poder realitzar el taller d’Hoteleria i turisme.

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia