2 alumnes de la Fundació Barberà Promoció obtenen premi en el 34è Concurs Literari Castell de Barberà

 

L’Ajuntament de Barberà del Vallès organitza una nova edició del Concurs Literari Castell de Barberà, que ja en suma 34, i guardona a 2 alumnes de Barberà Promoció.

El dimecres 7 de juliol va tenir lloc al Teatre Municipal Cooperativa l’acte de lliurament dels citats premis en les categories de conte i narració, poesia i microrelats, tot seguint i complint les mesures de seguretat pertinents per la Covid-19.

Des de la Fundació Barberà Promoció s’anima cada any a tot l’alumnat del programa PFI d’Auxiliar de vivers i jardins a participar en aquesta activitat, i enguany, d’entre els 1256 participants totals i dels 42 guardonats, dos d’ells són alumnes del PFI que s’imparteix a Barberà Promoció. José Antonio Borreguero i Carmen Guerrero van obtenir, respectivament, el primer i el segon premi de les categories del Grup P (Poesia) i del Grup H (Narració Breu), amb les seves obres “Columbine” i “La Depressió”.  

Els premiats a l'entrada del Teatre Municipal Cooperativa

Els guardonats durant l'acte d'entrega del premi.

L'acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés Trillo, i del primer tinent d'alcaldia d'Educació, Daniel González Cabrera, que van ser els encarregats de lliurar els premis a les persones premiades d'aquest concurs literari.

L’objectiu principal d’aquest certamen és fomentar el gust de llegir i escriure i afavorir l’ús de la llengua escrita com a mitjà d’expressió i comunicació i estimular la creació literària entre la ciutadania. El concurs està organitzat per la Secció d’Educació, 1ª infància i família de l’Ajuntament de Barberà del Vallès amb la col·laboració dels diversos centres educatius del municipi.

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia