2 alumnes de la Fundació Barberà Promoció obtenen premi en el 32è Concurs literari Castell de Barberà

Aquest dijous 6 de juny, el Teatre Municipal Cooperativa ha sigut l’escenari on s’ha fet el lliurament dels premis del 32è Concurs literari Castell de Barberà.

Aquest dijous 6 de juny s’ha celebrat al Teatre Municipal Cooperativa el lliurament de premis del 32è Concurs literari Castell de Barberà, on dos alumnes del PFI Auxiliar de vivers i jardins que es realitza a la Fundació Barberà Promoció han sigut guardonats. Nomar Enrique i Àlex han obtingut, respectivament, el primer premi i segon premi en la categoria de Poesia, amb les seves obres ‘Au que vola’ i ‘Préssecs i escorpins’.

El concurs està organitzat per la Secció d’Educació, 1ª infància i família de l’Ajuntament de Barberà del Vallès amb la col·laboració dels diversos centres educatius del municipi. L’objectiu principal d’aquest certamen és fomentar el gust de llegir i escriure i afavorir l’ús de la llengua escrita com a mitjà d’expressió i comunicació i estimular la creació literària entre la ciutadania.

Enguany s’han presentat 1691 treballs, dels quals hi han hagut 40 premiats, provinents d’educació primària, secundària, tècnic professional i batxillerat, alumnat de formació de persones adultes, programes de formació i inserció, estudiants universitaris i de cicles formatius de grau superior de Barberà del Vallès.

L’acte ha estat presidit per l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster, i el Regidor d’Educació i Formació continuada, Juan Antonio Grimaldo. L’Alcaldessa de Barberà del Vallès va donar la benvinguda a totes les persones presents destacant que la creació literària ens fa pensar i ser crítics.

Els Programes de Formació i Inserció tenen una durada de 1.000 hores i té com a objectius facilitar la inserció laboral d’aquest alumnat i, sobretot, la continuïtat al sistema educatiu reglat en el curs 2018-2019.

Aquesta formació està autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i està cofinançada per la Fundació Intermèdia i la Diputació de Barcelona.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia