Obert el concurs d’empreses socials, de l’Ajuntament de Barberà del Vallès

Tens temps fins al 13 de desembre per presentar-nos el teu projecte d’empresa social, tant si ja el portes a la pràctica perquè vas crear una empresa com si encara només és una idea

 

Tens una idea de negoci o una empresa ja funcionant que té com a objectiu millorar la vida de les persones? Creus que l’economia ha d’estar al servei de la societat, i no a l’inrevés? Si tens un esperit emprenedor i, alhora, aquesta sensibilitat social, t’animem a que et presentis al Concurs d’Iniciatives Innovadores en Economia Social i Solidària Barberà del Vallès 2019. 

Per fer-ho, t’hauràs de posar en contacte amb el servei d’Emprenedoria La Molla de la Fundació Barberà Promoció: al telèfon 93 719 28 37 o a l’email autocupacio@barberapromocio.cat. Els nostres tècnics t’ajudaran a emplenar un formulari amb la informació del teu pla d’empresa.

Podràs participar al concurs tant si ja has creat la teva empresa social (ho hauràs d’haver fet posteriorment a l’1 de gener del 2016), com si encara no; potser, de moment, només tens la idea. Sigui com sigui, almenys una de les persones que ens la proposeu o que l’hagueu promogut heu de ser residents a Barberà del Vallès.

Valorarem especialment que el projecte tingui almenys un dels següents objectius: contractar aquelles persones que tenen dificultats per trobar feinamillorar la qualitat de vida de col·lectius que necessitin una protecció especial; la participació de la ciutadania al desenvolupament del territori; la cura del medi ambient; i la pràctica d’accions que advoquin per la sostenibilitat.

Aquest concurs és una iniciativa de l’Ajuntament de Barberà del Vallès i la Fundació Barberà Promoció. Volem conèixer aquells ciutadans o ciutadanes amb inquietuds emprenedores i socials, i acompanyar-los en el seu projecte d’empresa solidària. Recorda: tens temps fins al dia 13 de desembre, per fer-nos-el arribar. De les propostes que ens presenteu, en preseleccionarem 4. En cas de ser un d’ells o elles, l’hauràs d’explicar davant un jurat d’experts, el dia 19 de desembre. D’aquí en sortirà la persona guanyadora i la finalista, que seran premiades amb 3.000 i 1.000 euros, respectivament.

Aquí podeu consultar les bases del concurs.

Si vols saber més sobre l’Economia Social i Solidària, escolta aquest fragment de l’entrevista als nostres tècnics d’Emprenedoria Jordi Vizcaíno i Pol Florenza, a Ràdio Barberà: http://bit.ly/35el3VD

Aquí la tens tota sencera (de l’11’ 10” al 32’ 30”): http://bit.ly/2Oqcno6

A més, guarda’t aquesta data a la teva agenda: del 16 al 19 de desembre organitzem a la fundació unes jornades sobre l’Economia social. En breu, publicarem el programa al web.

Categories: 

Comparteix aquesta notícia