Formació contínua per a l'emprenedoria

Cursos adreçats a persones que estan pensant a muntar un negoci. De forma contínua, durant tot l'any s'ofereixen cursos adreçats a l'emprenedoria, mitjançant entrevista individualitzada, sessions col·lectives, tutories dels casos i seguiment personalitzat.

INICIA'T a la creació d'empreses,
la clau per obrir el teu negoci.

Emprendedores - Fundació Barberà Promoció

Calendarització dels cursos:

 • 'D’una idea a una empresa': tots els dimarts de 10 – 11:30 h
  Seminari de generació d’idees i creació d’empreses en què es pretén fomentar la creativitat i mostrar com les idees poden esdevenir una realitat. Per això, es convidarà a un/a empresari/a del municipi per tal que exposi la seva experiència i respongui a les teves preguntes.

  Aquesta acció es complementa amb els cursos 'dimecres emprenedors' i 'Inicia't al pla d'empresa'.

 • 'Dimecres emprenedors': tots els dimecres de 10 – 11:30 h
  Sessió informativa sobre tràmits per iniciar una activitat, préstecs preferents, modalitats de capitalització de l’atur, ajuts i subvencions, formes jurídiques que millor s’adapten a cada activitat, guia per l’elaboració del pla d’empresa. Un espai on resoldre dubtes, oferir eines i recursos a totes aquelles persones que estiguin pensant en muntar un negoci.

 • 'INICIA’T al pla d’empresa': Tots els divendres de 12h a 14h
  Podem ajudar/te a elaborar un pla d’empresa que descrigui amb tot detall el teu projecte empresarial i analitzi la viabilitat mitjançant un certificat.

  Reserva't un dia i hora al tel d'assessorament empresarial 93 719 28 37 o a autocupacio@barberapromocio.cat