El directori d'empreses pretén ser punt de trobada virtual de les empreses del municipi, on puguin presentar-se i puguin fer difusió dels seus productes i serveis, així com destacar elements innovadors i diferenciadors que aportin al mercat com a valor afegit.

Atès que Barberà del Vallès es caracteritza per ser un dels municipis més importants en el sector industrial, estem elaborant un directori d’empreses a la nostra pàgina web www.nodusbarbera.com per tal de donar a conèixer tota la informació necessària de cadascuna de les empreses que formen part del nostre municipi.

Aquest directori es caracteritzarà per ser una base de dades activa que fomenti la sinergia entre les empreses del municipi i crear una connexió que estableixi la cooperació empresarial com a eina estratègica per millorar la competitivitat del nostre mercat i la de cadascuna de les seves empreses.

Que es doni a conèixer informació d’una empresa comporta també una promoció i difusió eficaç dels productes i serveis que la seva empresa ofereix, per tal de poder gaudir d’un servei gratuït de publicitat de l’empresa.

Us animem a formar part d’aquest nou projecte.


Inscripció

Cal omplir cadascun dels camps amb la informació corresponent: 
1) Les vostres dades bàsiques.
2) Productes i serveis més destacats: una breu descripció, principals característiques i qualitats, etc. 

Un cop supervisades les dades, formareu part del nostre directori.


Directori