Valida en Femení

 1. En què consisteix.

“Valida en Femení” és un projecte impulsat per la Fundació Barberà Promoció i l’Ajuntament de Barberà del Vallès, i cofinançat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (línia ApropAMB), que pretén validar idees i oportunitats de negoci d'alt valor afegit per a dones emprenedores de Barberà del Vallès i rodalies.

Fent-les participar en un programa de 3 mesos de duració on rebran formació i mentoratge per als seus projectes emprenedors, per tal de fer arribar al mercat prototips dels diferents projectes que validin aquestes noves oportunitats de negoci projectades per dones.

 

 1. A qui es dirigeix.

Dirigit a dones de 18 a 65 anys:

- Residents a l'Àrea Metropolitana de Barcelona, principalment de Barberà del Vallès, i que volen emprendre.

- No residents a l'Àrea Metropolitana de Barcelona i que volen emprendre al municipi.

 

 1. Objectius

Amb dos objectius, per una banda, d'equiparar les oportunitats d'emprendre en sectors altament agreujats entre homes i dones emprenedores, i de l'altre, augmentar les probabilitats d'èxit de les oportunitats que es poden generar arran de la situació provocada per la Covid-19.

 

 1. Què oferim/què fem?

Des de l’Àrea d’Assessorament Empresarial de la Fundació Barberà Promoció oferim un acompanyament formatiu, teòric i pràctic de 3 mesos de durada per validar idees i oportunitats de negoci generades arran de la situació de la Covid-19.

 Aquest programa constarà de:

 • Una plataforma online (Software en línia on les emprenedores poden gestionar el seu projecte emprenedor, eines de validació, project management, etc)
 • Repositori de coneixement de totes les solucions ordenades per "estacions" (tindran tot el contingut formatiu de l'estació que més s'adapti al seu projecte, en format de plantilles, audiovisuals i lectures).
 • Estacions:

   1- Del repte a la idea (9 solucions)
   2- De la idea al model de negoci (10 solucions)
   3- Del model de negoci al Business Plan (12 solucions)

 • 5h de mentoring al mes
 • Masterclass
 • Suport tècnic per a qualsevol incidència
 • Seguiment tècnic dels projectes constituïts
 • 1 any d’espai de cotreball gratuït a l’espai La Molla (Fundació Barberà Promoció) per als projectes constituïts

 

 1. Calendari

L’execució del programa es durà a terme durant el 2022 (Dates per confirmar).

 

 1. Com participar-hi

Si tens un projecte emprenedor, pots contactar amb nosaltres i obtenir més informació al correu electrònic autocupacio@barberapromocio.cat

 

 


Tornar a Projectes en curs