Quatre alumnes de la Fundació Barberà Promoció obtenen premi en el 31è Concurs literari Castell de Barberà

Aquest dijous 24 de maig s’ha celebrat al Teatre Municipal Cooperativa el lliurament de premis del 31è Concurs literari Castell de Barberà, on quatre alumnes de la Fundació Barberà Promoció han sigut guardonats. Noelia Castaño i Jordi Gómez, del PFI Auxiliar en vivers i jardins, han obtingut respectivament el primer premi en la categoria de Conte i narració breu; i el primer premi en la categoria de Poesia, amb les seves obres ‘Carta de comiat’ i ‘L’amistat’. 

També han obtingut premi les alumnes Montserrat Pérez i Natalia Aránega, dels cursos de formació ocupacional subvencionada Operacions auxiliars de serveis administratius i Activitats de gestió administrativa, qui han obtingut respectivament el segon premi en la categoria de Poesia i el segon premi en la categoria de Microrelats, amb les seves obres ‘Dona forta com una roca’ i ‘Por’. 

El concurs està organitzat per la Secció d’Educació, 1ª infància i família de l’Ajuntament de Barberà del Vallès amb la col·laboració dels diversos centres educatius del municipi.L’objectiu principal d’aquest certamen és fomentar el gust de llegir i escriure i afavorir l’ús de la llengua escrita com a mitjà d’expressió i comunicació i estimular la creació literària entre la ciutadania. 

Enguany s’han presentat 1421 treballs, dels quals hi han hagut 41 premiats,provinents d’educació primària, secundària, tècnic professional i batxillerat, alumnat de formació de persones adultes, programes de formació i inserció, estudiants universitaris i de cicles formatius de grau superior de Barberà del Vallès. 

L’acte ha estat presidit per l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster, i el Regidor d’Educació i Formació continuada, Juan Antonio Grimaldo. L’Alcaldessa de Barberà del Vallès va donar la benvinguda a totes les persones presents i va manifestar que els objectius d’aquest concurs són estimular el gust per la lectura i l’escriptura i impulsar la creació literària.

Comparteix aquesta notícia