Jornada tècnica vies de qualificació professional

El proper 27-06-18 a Fira Sabadell es durà a terme una jornada adreçada a professionals per posar el focus en la qualificació professional i les diferents vies per adquirir-la.

En el marc de les jornades formatives adreçades a professionals de l’àmbit de l’atenció sociolaboral i formativa que el Consell de l’FP i el grup d’Ocupació de Conca del Ripoll-Riera de Caldes estan impulsant, en aquesta ocasió s’ha volgut posar el focus en la qualificació professional i les diferents vies per adquirir-la, les quals es compartiran amb agents involucrats durant el matí del proper 27 de juny en la jornada Vies de Qualificació Professional. La jornada serà impartida per professionals dels centres formatius de referència al territori i també comptaran amb el testimoni d’usuaris i usuàries dels serveis de formació i orientació.

Aquestes jornades afronten quatre àmbits (Certificats de professionalitat, Acredita’t, Passarel·les formatives i Reconeixement acadèmic de l’experiència professional) i volen donar resposta a inquietuds comunes, així com propiciar un lloc de trobada entre professionals dels centres educatius, personal tècnic dels serveis municipals (Promoció Econòmica, Educació i Joventut) i entitats socioeconòmiques del territori.

S’hi tractaran qüestions com els requisits dels processos d’acreditació i reconeixement de l’experiència professional, l’assessorament de persones sense formació acadèmica reglada interessades a millorar la seva qualificació professional, els diferents nivells dins els Certificats de Professionalitat, les passarel·les formatives i la qualificació de persones en actiu. 

L’acte tindrà lloc a Fira Sabadell (Carrer Tres Creus, 202) el matí del proper 27 de juny, de 8.45 a 13h. La inscripció és només oberta a professionals dels centres formatius i personal tècnic de serveis locals.

Podeu descarregar-vos el fulletó informatiu clicant l'enllaç: PROGRAMA

Per assistir-hi, heu de fer la inscripció a través del següent enllaç: INSCRIPCIÓ A LA JORNADA.

Podeu obtenir informació de com arribar-hi clicant aquest enllaç: COM ARRIBAR-HI.

Comparteix aquesta notícia