Inici de la formació especialitzada subvencionada ‘Muntatge i manteniment de xarxes d’aigua’

Aquest 22 de maig, 8 joves han començat el curs de ‘Muntatge i manteniment de xarxes d’aigua’ a les instal·lacions de Sabemsa -aigües municipals de Barberà del Vallès-. Es tracta d’una formació especialitzada subvencionada (per a persones en situació d’atur), organitzada per la Fundació Barberà Promoció i amb la col·laboració de Sabemsa, i que està destinada a millorar les oportunitats del jovent de 18 a 24 anys de la localitat i rodalies que estiguin inscrits com a demandants d’ocupació. En total, les persones participants tindran 311 hores de formació, de les quals 204 seran teòriques i 97 pràctiques. Per tant, s’impartirà una formació per assolir un aprenentatge relacionat amb el replantejament, muntatge i manteniment de xarxes de distribució d’aigua i sanejament. 

Després d’aquesta formació inicial, que s’impartirà de dilluns a divendres fins al 24 de juliol, el jovent obtindrà un certificat en ‘muntatge i manteniment de xarxes d’aigua de 311 hores’. Posteriorment, 3 de les 8 persones participants seran contractades amb un Pla Ocupacional de 3 mesos, subvencionat per la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Governs Locals 2016-2019. 

A més d’aquest curs, es preveu que pròximament comenci la resta de formació especialitzada subvencionada organitzada per la Fundació Barberà Promoció: 

Monitor/a de lleure infantil i juvenil – especialització de vetllador/a (386 hores) 
Agent energètic (110 hores) 
Neteja domiciliària (60 hores) 
Vigilant de seguretat (190 hores)
 

Aquest projecte està subvencionat per la Diputació de Barcelona. Línia 1, de suport integral al foment de l’Ocupació. 

Per a més informació i/o consultes: 
FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ 
Carrer de la Torre d’En Gorgs, 40 – Barberà del Vallès 
93 719 28 37 
escolatreball@barberapromocio.cat

Comparteix aquesta notícia