Inici de la formació especialitzada subvencionada ‘Monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil. Especialització vetllador/a”

Aquest 4 de juny, 15 participants han començat el curs de ‘Monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil. Especialització vetllador/a. Es tracta d’una formació especialitzada subvencionada (per a persones en situació d’atur), organitzada per la Fundació Barberà Promoció . En total, les persones participants tindran 386 hores de formació, de les quals 125 seran teòriques i 160 pràctiques. A més de les 60h de l’especialització en vetllador/a; el mòdul d’higiene alimentària (6h) i el de tècniques de recerca de feina (10h).

Després d’aquesta formació inicial, que s’impartirà de dilluns a divendres fins al 27 de setembre, s’haurà de presentar el treball final: la memòria de pràctiques. Aquesta, juntament amb l’aprofitament satisfactori de la formació permetrà l’obtenció de la titulació oficial de Monitor/a de lleure infantil i juvenil, que expedeix del Departament de Joventut de la Generalitat de Catalunya. Posteriorment, 12 de les 15 persones participants seran contractades amb un Pla Ocupacional de 9 mesos, subvencionat per la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Governs Locals 2016-2019.

A  més d’aquest curs, es preveu que pròximament comenci la resta de formació especialitzada subvencionada organitzada per la Fundació Barberà Promoció:

-Agent energètic (110 hores)

-Neteja domiciliària (60 hores)

-Vigilant de seguretat (190 hores)

Aquest projecte està subvencionat per la Diputació de Barcelona-línia 1, de suport integral al Foment de l’Ocupació.

 

Per a més informació i/o consultes:

FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ

Carrer de la Torre d’En Gorgs, 40 – Barberà del Vallès

93 719 28 37-ext. 741

formacio@barberapromocio.cat

Categories: 

Comparteix aquesta notícia