Gran èxit d’assistència a la cloenda del projecte “Creixem entre plantes”

Aquest 31 de maig es va realitzar la cloenda del projecte “Creixem entre plantes”.  En aquest projecte, que es va iniciar al gener d’enguany i va finalitzar al maig, hi ha participat l’alumnat del PFI ‘Auxiliar de vivers i jardins’ de la Fundació Barberà Promoció; els infants de les Llars d’Infants Municipals La Baldufa i La Blava; i l’alumnat de primer d’ESO de l'Institut Bitàcola de Barberà del Vallès.

Els tècnics responsables de l’esdeveniment van ser els encarregats de la presentació de l’acte.  Posteriorment, el Regidor d’Educació i Formació Continuada, Juan Antonio Grimaldo, va agrair la participació i tasca realitzada a tot l’alumnat participant i valorant positivament el treball educatiu en xarxa del municipi. Tot seguit, es va mostrar un audiovisual amb un recull de les activitats i moments compartits entre infants i jovent al llarg del projecte.  L’alumnat del PFI i Bitàcola també va intervenir explicant a les persones assistents la seva vivència dins del projecte i, per últim, l’alumnat del Institut Bitàcola va llegir un conte als infants de les Llars d’infants.

La segona part de la cloenda es va realitzar als jardins de la Torre d’en Gorgs, on van oferir-se diverses activitats i jocs pels infants, així com una exposició sobre el canvi climàtic.  Aquestes activitats i l’exposició han estat desenvolupades i dinamitzades per l’alumnat de l’Institut Bitàcola.

Els Programes de Formació i Inserció tenen una durada de 1.000 hores i té com a objectius facilitar la inserció laboral d’aquest alumnat i, sobretot, la continuïtat al sistema educatiu reglat en el curs 2018-2019. El PFI està autoritzat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya; i cofinançat per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

 

Categories: 

Comparteix aquesta notícia